fratele Andrei vrajitorul ieromonah Antonie

fratele Cornel vrajitorul monah Cleopa

fratele Lucian ieromonahul vrajitor Lucian

Vrajitoarea Bratara Buzea si prietenii ei

La unele manastiri din ispita diavolului care uraste tot binele si orice oaza de liniste sau colt de rai din care crestinul se mantuieste, monahii si monahiile si chiar ieromonahii ajung sa apeleze la puterea intunericului pentru a rezolva problemele oamenilor. Diavolul poate aduce usor faima, prosperitate, succes in cariera, moartea sau nenorocirea dusmanilor, izgonirea si innebunirea lor, controlul gandurilor si a memoriei, si iti poate indeplini toate poftele trupesti si de marire, fara sa ceara nimic in schimb, atata timp cat distruge viata monahala in manastire, si cata vreme castiga atat sufletul vrajitorului cat si pe al clientului adica al ucenicului sau fiilor si fiicelor duhovnicesti.

Diavolul cel mai viclean se ascunde de obicei chiar la vedere, fiind mult mai subtire de recunoscut, nu intotdeauna se arata a fi schiop.

Nu exista vrajitoare bune si vrajitoare rele. Exista un singur fel de vrajitoare. Acest lucru este valabil si pentru ieromonahi, si pentru monahi si monahii. Da, este cu putinta ca un om sa colaboreze cu vrajitoare si in aceeasi zi sa slujeasca Sfanta Liturghie. De ce, nu exista episcopi care binecuvanteaza rachetele cu care apoi sunt incendiati bebelusi? Nu sunt episcopi si masoni si cu compasul si cu Marele Mir pe care il dau si altora cu aceleasi maini? Nu toti oamenii care se calugaresc cauta sa se mantuiasca. Daca ar fi modesti, nu ar afisa acest lucru, ar fugi de a da sfaturi si cantari lacrimogene multimilor si nu ar intretine relatii cu puternicii temporari ai lumii. Dar sunt falsi, si cum nu cauta propria lor manturie si izbavire de osanda vesnica, nu cauta nici mantuirea celor pe care ii odihnesc in pacate si comoditate sufleteasca. Ei cauta sa le faca rau altora, ca sa nu pateasca ei insisi mai rau si se supun vrajitoarelor. Se comporta ca niste adevarati boieri ai Duhului Sfant, in loc sa se comporte ca niste slujitori sfintiti si unsi de Dumnezeu. Iar falsa modestie si cucernicie le este cea mai indragita piesa de teatru, in care treiera aria saraciei in timp ce scrasnesc din dinti plini de pizma si rautate de grija aproapelui.

Monahul Cleopa a asezat par de om intr-un plic sub saltea, peste care sa doarma persoana tintita. Apoi a luat parul, mi l-a aratat, si mi-a spus ca "o sa vezi tu ce fac cu el". Le-a cerut copiilor cazati la manastire sa imi spuna ca am sa imi pierd mintile, si ca 5 ani nu am sa inteleg nici macar ce s-a intamplat. Apoi are sa-mi dea pe cineva fata de care sa ma execut. Daca nu ma execut, ma executa ea. Parintele Lucian a spus "daca te dezleaga a doua oara Bratara, te dezlegam si noi. Pana atunci, mai punem o data." Parintele Antonie a insistat in care anume pat trebuie sa dorm si se ocupa de bucatarie. Dansul a transmis numarul meu de telefon persoanei fata de care trebuia sa ma execut, folosind numele de mirean, Andrei.

Anumite agentii telefoneaza informatii si obtin date de la vrajitori si vrajitoare, pentru a-si atinge scopurile, insa diavolul niciodata nu lucreaza gratuit, el dorind sa chinuie pe om si sa piarda suflete. Un caz de fals clarvazator este cel al lui Uri Geller.Cum recunosti un monah sau ieromonah care a facut pact cu diavolul?


 1. Este galagios, profund cartitor si totodata lingusitor pentru a-si atinge scopurile. Este exact in locul in care te-ai astepta cel mai putin sa-l gasesti, numai ca atunci cand poate, se fereste sa poarte corect Sfanta Cruce. 1. Pomeneste in treacat despre farmece si vrajitoare, despre vrajitoarea Bratara (Buzea) cu care are contacte telefonice si pe facebook, sau de altele regionale. O sa-ti spuna ca iti amintesti de ea cand comanzi ceva de pe un magazin online si iti apare ceva ca un ceas (bratara). 1. Are figurine ciudate pe masuta din chilie asezate in forma de pentagrama. 1. Se impiedica si nu poate cetii rugaciunile la Sfantul Maslu. Ascunde salam in pantaloni si mananca de dulce in Vinerea Mare. Face omleta in Postul Pastelui si pe ceilalti vietuitori ii numeste "tigani", spunand ca "nu trebuie sa manance tiganii". 1. Ridica mereu capacele de la toate cratitele si bolboroseste in ele ca si cum ar fi curios daca e gata mancarea. 1. Se intereseaza daca ramai peste noapte, iti pregateste un pat intr-o camera unde sunt mai multe paturi, insista exagerat de mult in care pat sa dormi, si apoi gasesti sub saltea un plic cu suvite de par. 1. Trimite un calugar sa se scuze ca ti-a pus acela parul sub saltea, si sa spuna ca daca mai treci pe acolo ori ii ceri ceva ori pune iarasi. 1. Despre descantece si istorisiri cu vrajitoare le spune de obicei pruncilor. Ii convinge sa iti spuna ei ca daca ti-a luat parul de sub saltea, inseamna ca ii apartii, si ca dureaza cam 5 ani sa-ti revii si sa-ti amintesti ce s-a intamplat. Minim 2 posibil mai mult. 1. Trimite un alt calugar sa aduca aghiazma intr-un ulcior in care a prins o vrabiuta sub capac. 1. Este incapabil sa faca semnul Sfintei Cruci drept, cum se face. Este agitat si muncit de rugaciune si atunci cand se vorbeste despre Hristos si despre ortodoxia cea adevarata, cu invataturile ei duhovnicesti.

Cand este momentul sa confrunti un vrajitor cu ceea ce face pe ascuns?


 1. NICIODATA! Daca vei confrunta un vrajitor si ii spui in fata ca ai cunostinta despre ceea ce face pe ascuns, va folosi tot ceea ce poate si va cere ajutor si de la altii pentru ca sa te distruga si sa te discrediteze fara ezitare si fara nicio remuscare, intrucat el are pact cu diavolul si stie ca nu are de ales. Baga la cap ca e adevarat! Mai baga o data la cap! 1. Daca te provoaca, te scuzi ca ai putina treaba, amani si nu mai dai pe acolo. Schimbi urgent duhovnicul si cauti un slujitor al lui Hristos si il informezi de situatie, participand la slujbele bisericii cat mai des. Diavolul vrea sa te duca in iad, nu are alte idei pentru tine, de asta nu vrea sa stii ce este. 1. Daca te contacteaza apoi unul sau altul de pe numere de telefon necunoscute sau ascunse, sau de la "o agentie" (cu trei sau mai multe litere) inchizi telefonul nu asculti si nu raspunzi, dar informezi urgent preotul lui Hristos. Il intrebi daca este cazul sa te spovedesti urgent.


 1. Daca te abordeaza indirect, si foloseste copiii pe post de mesager, sau alti intermediari creduli sau speriati, alergi urgent la preotul lui Hristos. Il intrebi daca este cazul sa te spovedesti urgent. Este important ca preotul sa fie din alt loc.